Karate

Ştiri, evenimente
Campionatul European de Karate EKF 2021, in Croatia! PDF Imprimare Email
Joi, 10 Decembrie 2020 17:09

 

        Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni făcând sport şi baseball

   Editia 56 a Campionatului European de Karate EKF, rezervat seniorilor,  se va disputa in Croatia (Porec) intre 19 si 23 Mai 2021.Comitetul Executiv European a decis acordarea acestui eveniment Croatiei, dupa ce Suedia (Goeteborg), a renuntat sa il gazduiasca.

   Federatia Croata de Karate, si-a asumat organizarea in bune conditii a concursului, datorita crizei de Covid-19, acesta fiind un aspect important, si de asemenea a avut avantajul pozitionarii central-Europene, in aceasta decizie.

   Acest campionat are o importanta aparte contant pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, prima editie la care karateka vor fi prezenti.

Citeşte mai mult...
 
Clinica Omedical s-a inaugurat! PDF Imprimare Email
Luni, 23 Noiembrie 2020 09:26

Astazi, a fost inaugurat centrul medical de recuperare "Omedical", a carui activitate se afla sub atenta observatie si coordonare a profesorului Nelu Olteanu, ce detine o vasta experienta in acest domeniu. Aceasta se afla pe Strada Sibiu, nr.37, Bucuresti.

Servicii:
Cabinet Medical
- Consultatii
- Recuperare Pediatrica
-------------------------------------
Cabinet Medical
- Recuperare Medicala
- Kinetoterapie
-------------------------------------
Cabinet Medical
- Consultatii
- Fizioterapie
- Acupunctura
- Electroacupunctura
- Tratamente
 
 
Citeşte mai mult...
 
GoldNutrition PDF Imprimare Email
Joi, 19 Noiembrie 2020 09:21

                                             

 

  După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

 

   Din 2000 s-au schimbat multe. Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă.    Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor. Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare.

 

              GOLDNUTRITION ISO HYDRO...   

Citeşte mai mult...
 
The World Karate Federation is celebrating its 50th anniversary PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 17:48
 
          
    Președintele WKF, Antonio Espinos:
    Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Federația Mondială de Karate își sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Corpul internațional de guvernare al Karate-ului a fost creat în urmă cu 50 ani, iar pentru a marca principala etapă, WKF lansează un logo comemorativ, precum și câteva inițiative digitale.
Milioane de fani ai Karate-ului din întreaga lume sunt chemați să sărbătorească momentul reper. WKF a fost inițiată pe 10 octombrie 1970, la prima Adunare Generală care a avut loc la Tokyo (Japonia) înaintea Campionatelor Mondiale de Karate Karate.
Acum, 50 de ani mai târziu, organismul internațional de guvernare al Karate a devenit o organizație universală, unificată și modernă, cu peste 100 milioane de practicanți din întreaga lume, 200 membri ai federației naționale și gata să își facă debutul olimpic în Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Sărbătoarea aniversară este marcată de dezvăluirea unui logo comemorativ. WKF introduce noul ′′ logo aniversar de 50 de ani ′′ pentru a marca ocazia a cinci decenii de succes continuu. Noua emblemă va contura brandingul organizației în următoarele luni.
 
Citeşte mai mult...
 
Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Septembrie 2020 19:29
 
 Adunarea Generala de alegeri a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a avut loc astazi, 24 septembrie 2020, in aer liber, pe terenul de fotbal-rugby din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, din Izvorani.
In urma votului, Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), fara adversar si, poate nu intamplator, in locul care poarta numele Jocurilor care i-au adus Aurul Olimpic. Strategia pe care a prezentat-o cu aceasta ocazie este caracterizata de patru dintre valorile universale ale umanitatii: Incredere, Solidaritate, Respect si Excelenta.
 
Cele trei locuri de vice-presedinte au fost ocupate de Camelia Alina Potec (170 voturi), Alexandru Dedu (155 voturi) si Elisabeta Lipa (146 voturi).

 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente