Karate

Ştiri, evenimente
Competitii de karate 2020 PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Vineri, 21 Februarie 2020 15:30

                   

             Competitii  2020

1 - Campionatul  European de karate  ESKU  - februarie  / Oradea

2  - Premier League  -    ...14-16  februarie  / Dubai

3-   Campionatul European de karate WKF   - 25-29  martie  / -Baku / Azerbaijan

4. Campionatu Mondial de karate WSF     - Istanbul   / 5-7 iunie

5 - Karate  - Seria A   - 19-21 iunie  /Istanbul

6- Campionatul European de Karate Goju ryu   -  sept  /- Liege / Belgia

7- Camp. Mondial de  karate Wado ryu  - octombrie  / Macedonia

8-  Campionatul Mondial Universitar  - 5-8 noiembrie  / Brazilia

           Competitii  interne

Campionatul National  Goju ryu

Campionatul National   de  Karate traditional

Campionatul National de karate Interstiluri

Campionatul Universitar de karate

Cupe....

 

*

 

Citeşte mai mult...
 
Sprijin pentru SPORT PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Vineri, 21 Februarie 2020 12:03
                Va  solicitam  respectuos  sa  sprijiniti  SPORTUL
  Prin  complectarea  acestui  formular  NU  veti  da nici un  ban  in  plus, ci  ve-ti redirectiona  o  parte  din  impozitul  pe  care  deja  l-ati  patit  la  stat
   formular  2 pe  2019   Bunn
Ghid de completare a cererii privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii
INTRODUCEREAcest ghid se adresează persoanelor fizice care intenționează să redirecționeze 2%sau 3,5% din impozitul pe venitul realizat în anul 2018, prin depunerea formularului 2301„Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe venituriledin salarii și din pensii”.
1. CINE POATE DEPUNE FORMULARUL 230?
Formularul se completează și se depune atât de către persoanele fizice care aurealizat venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România, cât șide către persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii din străinătate,impozabile în România, în anul 2018, în următoarele situații:
1.1. dispun asupra destinației sumei reprezentând 2% din impozitul anual pe veniturile dinsalarii și asimilate salariilor și/sau veniturile din pensii, pentru susținerea entităților nonprofitcare se înființează și funcționează în condițiile legii și a unităților de cult; sau
1.2. dispun asupra destinației sumei reprezentând 2% din impozitul anual pe veniturile dinsalarii și asimilate salariilor și/sau veniturile din pensii, pentru acordarea de burse private,conform legii; sau
1.3. dispun asupra destinației sumei reprezentând 3,5% din impozitul anual pe veniturile dinsalarii și asimilate salariilor și/sau veniturile din pensii, pentru susținerea entităților nonprofitși a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciusocial licențiat, în condițiile legii

Formularul se completează și se depune atât de către persoanele fizice care aurealizat venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România în anul2018, cât și de către persoanele fizice au realizat venituri din salarii și/sau pensii dinstrăinătate, impozabile în România, în 2018, sau de către împuterniciții acestora.
Contribuabilii care își exercită opțiunea de virare a sumei reprezentând 2% sau 3,5%din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor și/sau veniturile din pensii,pentru susținerea entităților nonprofit sau a unităților de cult, pot solicita direcționareaacestei sume pentru susținerea mai multor entități nonprofit/unități de cult, precum șipentru acordarea de burse private.
În această situație se completează în mod corespunzător formularul „Anexă nr. ..... laCererea privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual peveniturile din salarii și din pensii”. În formular, la Secțiunea II „Date privind categoriile de venit pentru care se solicită2% sau 3,5% din impozitul anual potrivit art. 79 alin. (1), art. 82 alin. (6) și art. 102 dinLegea nr. 227/2015 privind Codul fiscal” se va/vor bifa căsuța/căsuțele corespunzătoarecategoriei/categoriilor de venit realizat, după caz, pentru care se solicită direcționarea a 2%sau 3,5% din impozitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult și/saupentru acordarea de burse private.În situația în care, formularul se depune de către un împuternicit desemnat decontribuabil2, se completează și secțiunea nr. V. „Date de identificare a împuternicitului”.În cazul în care formularul se depune sau transmite în format hârtie, acesta secompletează în două exemplare. Un exemplar original se va păstra de către organul fiscal,copia se va păstra de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia.
 
Citeşte mai mult...
 
MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Marţi, 18 Februarie 2020 15:06
            MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA
  
    MTS a găsit o soluție comună cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru deblocarea pregătirii antrenorilor prin CNFPA, situație care afecta 511 cursanți.

  Astfel, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a autorizat Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, instituție din subordinea MTS, astfel ca cei care s-au înscris să poată absolvi cursurile și să participe la examenul de absolvire în vederea obținerii diplomei de antrenor, urmând ca de astăzi, 17 februarie, activitatea centrului să se reia.

  “A fost o situație pentru care era nevoie urgent de soluții, nu puteam continua blocajul activității sportive din România la nivelul antrenorilor. Majoritatea dintre aceștia sunt foști mari sportivi, formarea lor în antrenorat făcându-se la CNFPA, școală de tradiție a sportului românesc. Nu pot accepta incoerența și hățișul legislativ din acest caz, rezultate directe ale acțiunilor guvernării PSD, dovezi clare de iresponsabilitate. Împreună cu Ministerul Muncii am preluat imediat situația și am reușit deblocarea activității CNFPA, dar în mod provizoriu, până vom reuși să avem o armonizare legislativă care să reglementeze acest lucru. Până la începerea unui nou ciclu de formare de antrenori, în toamna acestui an, vom îndrepta toate legile care au dus la acest caz de criză, o criză care a afectat sute de viitori antrenori, mai ales în condițiile unei acute lipse a acestora în țară”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 297
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri