Karate

Stiri, noutati,evenimente
colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Buc PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Mai 2020 12:25

                           

    Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului.

În mesajul său, secretarul de stat Marius Bălu a apreciat experienţa profesională şi managerială a colonelului Mădălin-Sorin Hîncu la conducerea Centrului de Sporturi Montane Bucegi şi i-a urat succes în noua funcţie încredinţată. Totodată, şi-a exprimat convingerea că mandatul la conducerea acestui club reprezintă o provocare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate, cărora noul comandant le va face faţă cu succes.

Referitor la priorităţile CSA Steaua Bucureşti din perioada următoare, printre care se află finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea, dar şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Olimpiada de la Tokyo din această vară, demnitarul a declarat că „Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie.”

De asemenea, secretarul de stat Marius Bălu i-a asigurat pe reprezentanţii clubului de faptul că, vor avea parte de întregul sprijin al conducerii Ministerului Apărării Naţionale în promovarea şi realizarea obiectivelor de pe agenda clubului, în domeniul de responsabilitate.  

 

Citeşte mai mult...
 
Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni...... PDF Imprimare Email
Joi, 07 Mai 2020 11:21

           De vinzare

Tricouri ..............ptr. Sportivi, Parinti,Prieteni.......
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 

editie limitata
la pret promotional de numai 40,00 Ron /buc
Livrare prin curier

numai cu factura
pret = 40,00 Ron / buc  + transport curier
tel- 0742 769 462
E_mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
*
Citeşte mai mult...
 
karate on line ?? PDF Imprimare Email
Joi, 07 Mai 2020 07:30

 Online Karate and the Corona Virus: Will Virtual Lessons become the Norm?

The picture shows a online karate class.

Since the outbreak of the Corona-virus, online karate classes and lessons have mushroomed. However, online karate was a taboo for every “serious” karateka. So, will this development change the way we teach and think about karate training in the future? What will we gain what will we loss by moving karate online? By Jonas Correia

Online karate classes are rather new. However, the internet has been offering us the opportunity to take online lessons and online courses in several other areas. Many students graduate at renowned universities by doing online classes. One could attend a four week seminar about Antibiotic Stewardship at Stanford University through the platform Coursera. The platform Udemy even offers a course in “natural running“. The only requirements of the course are: “Two legs and a desire to move with speeds faster than walking!” Therefore, online lessons and courses are longer considered taboo.

But what about online karate lessons? Are they still taboo or legit?

 

Citeşte mai mult...
 
Sportul si Coronavirusul PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Mai 2020 14:04

         Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

   Astăzi, 5 mai, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre repornirea graduală a activității sportive, așa cum a fost gândită de către MTS și Ministerul Sănătăţii - România, în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică.

 “După 15 mai, activitatea sportivă va putea reîncepe gradual. Pentru început, se vor relaxa măsurile restrictive pentru sporturile individuale care se practică în aer liber, și pentru antrenamentele sportivilor profesioniști, așa cum a anunțat deja Președintele Klaus Iohannis.

În privința sporturilor individuale, vă pot spune că propunerea noastră pentru INSP se aplică unor sporturi precum alpinismul, atletismul, automobilismul, caiacul, canotajul,ciclismul, echitația, golful, kartingul, motociclismul, planorismul, tenisul, tirul cu arcul, tirul sportiv, yachtingul și așa mai departe. Propunerea noastră conține o serie de măsuri generale, ușor de înțeles și aplicat, care țin de menținerea distanței între persoane și de respectarea măsurilor de igienă.

 

Citeşte mai mult...
 
MTS a pus la dispoziția personalului medical locuri de cazare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 16:28

            MTS a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în București. „Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem“ – Ionuț Stroe

   MTS a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în București. „Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem“ – Ionuț Stroe

    Ministerul Tineretului și Sportului a pus la dispoziția personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 de locuri de cazare în municipiul București. Măsura a fost anunțată ieri după-amiază de către premierul Ludovic Orban în cadrul ședinței de guvern. El a mulțumit MTS pentru efortul făcut în aceste vremuri dificile.

Astfel, MTS a pus la dispoziția personalului medical (medici, asistenți, infirmieri etc.) care lucrează în București, dar cu domiciliul în localitățile limitrofe, 301 de locuri de cazare. Acestea sunt oferite cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu noul coronavirus, astfel încât acestea să beneficieze, în măsura în care doresc, de posibilitatea de cazare în București. În acest fel poate fi evitată naveta între capitală și localitatea de domiciliu, dar mai ales, își pot proteja familiile.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 187
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri