Karate

Rolul comunicarii in sport PDF Imprimare Email
Luni, 15 Iunie 2020 18:18

              
    Comunicarea este o functie vitala a vietii noastre de zi cu zi, si de asemenea, are o importanta deosebita si in sport, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne intelegem, si sa convietuim, este si tema principala a acestui volum.
    Sportul, pe de alta parte este un alt element important pentru noi, datorita faptului ca are numeroase functii ce ne ajuta sa ne pastram sanatatea la un nivel bun la nivel de sport de masa, dar si datorita faptului ca sportul de performanta naste modele ale societatii, in materie de rezultate, conduita si asa mai departe.
    Cartea pe care am scris-o, se concentreaza pe nevoia comunicarii in sport, intr-un moment in care Romania traverseaza o perioada delicata din punct de vedere al rezultatelor,finantarii si infrastructurii, iar volumul este destinat sportivilor, specialistilor din sport, fanilor sportului si nu in cele din urma reprezentantilor cluburilor si federatiilor. O comunicare buna atrage dupa sine o serie de consecinte pozitive ce contribuie la dezvoltarea sportului, pe mai multe paliere.

 
   Managerii si personalul administrativ implicat in cluburi si federatii trebuie nu doar sa gestioneze fondurile alocate din mediul public sau privat foarte bine, dar MAI ALES sa atraga prin diferite metode persoane interesate de mediul sportiv, si toate activitatile sale conexe. Componenta marketingului sportiv este foarte importanta si poate fi liantul decisiv intre sport si comunicare.
    Totodata, exista si o puternica componenta ce se refera la modificarea si imbunatatirea anumitor articole legislative - legea sportului, legea sponsorizarii, etc.
    Astfel, aceasta carte ofera solutii pe termen mediu si lung pentru imbunatatirea climatului sportiv, din punct de vedere managerial si al performantei, dar si si metode imprumutate din tarile mai bine dezvoltate ca Romania, ce pot fi oportune si aplicate in tara noastra.
     De asemenea, doresc sa adresez multumiri speciale tuturor celor ce s-au implicat, si au contribuit in lansarea acestui volum!
     Este momentul in care specialistii trebuie sa puna o caramida in ridicarea nivelului de profesionalism in Romania, la nivel de comunicare, marketing sportiv, si imagine !

Cartea se poate achizitiona prin    comanda  directa   , livrarea  facindu-se  prin curier    :E_mail  : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

  Pretul  cartii  : 40,00 Ron + taxe  curier

 


 
 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Rolul comunicarii in sport