Karate

colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Buc PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Mai 2020 12:25

                           

    Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului.

În mesajul său, secretarul de stat Marius Bălu a apreciat experienţa profesională şi managerială a colonelului Mădălin-Sorin Hîncu la conducerea Centrului de Sporturi Montane Bucegi şi i-a urat succes în noua funcţie încredinţată. Totodată, şi-a exprimat convingerea că mandatul la conducerea acestui club reprezintă o provocare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate, cărora noul comandant le va face faţă cu succes.

Referitor la priorităţile CSA Steaua Bucureşti din perioada următoare, printre care se află finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea, dar şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Olimpiada de la Tokyo din această vară, demnitarul a declarat că „Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie.”

De asemenea, secretarul de stat Marius Bălu i-a asigurat pe reprezentanţii clubului de faptul că, vor avea parte de întregul sprijin al conducerii Ministerului Apărării Naţionale în promovarea şi realizarea obiectivelor de pe agenda clubului, în domeniul de responsabilitate.  

 

 

***

Începând cu data de 10.02.2020, colonelul de educație fizică Teodor POPA a fost împuternicit în funcția de locțiitor (vicepreședinte) pentru activitatea sportivă de performanță la Clubul Sportiv al Armatei ,,STEAUA” București, prin Ordinul Secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului.

Locotenent-colonelul Marius PĂUN a fost împuternicit șeful „Centrului de sporturi montane Bucegi”. În componența Centrului din cadrul clubului se regăsesc disciplinele sportive olimpice: biatlon, schi alpin, escaladă, schi fond, sanie și cele neolimpice: triatlon de iarnă, alergare montană, schi alpinism.

Căpitan Cristina-Simona GHERMAN a fost împuternicită pe funcția de șef compartiment relații cu publicul în secția analiză, avizare și asistență juridică, secretariat și relații cu publicul.

*

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu s-a născut în anul 1965, în localitatea Bran, judeţul Braşov. A absolvit, în anul 1987, Şcoala militară de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene „Leontin Sălăjan”, de la Braşov. Şi-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”.

 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Buc